Wij geven glans
aan je uitingen


Of leer ons team kennen

Wij zijn Staet van Creatie

Staet van Creatie biedt creatieve oplossingen op grafisch vlak en geeft vorm aan ieder communicatievraagstuk. We ontwerpen logo’s en huisstijlen, infographics, promotiemateriaal en zakelijke documenten zoals factsheets, rapporten en (publieks)jaarverslagen. Webdesign en technische realisatie van data-gedreven Wordpress websites doen we ook in eigen huis.

Natuurlijk werken we ook binnen bestaande huisstijlen. Daarin zoeken we de creatieve grenzen op om een, voor de opdrachtgever herkenbaar, fris ontwerp op te leveren. We werken snel, accuraat en gedreven, waarbij we het einddoel niet uit het oog verliezen. ‘Kan niet’ of ‘lukt niet’ komt niet in ons woordenboek voor. Je gesprekspartners aan tafel werken ook in de uitvoering. Korte lijnen houden het overzichtelijk en werkbaar voor beide partijen. Ook bieden we drukwerk aan of bijvoorbeeld strategisch communicatie-advies. Met een schil van vaste leveranciers om ons heen, werken we aan het ultieme eindproduct. En met een schaalbaar team schakelen we efficiënt op als dat nodig is. Ons team met designers, developers en trafficmanagers en andere vak gerelateerde specialisten, levert elk project effectief en met kwaliteit op. #DatStaet.

Complimenten zijn goud waard!

Wat anderen zeggen, kan ook jou helpen bij de beeldvorming over ons.
“Erg blij met de samenwerking en het eindresultaat. Dikke pluim! Mijn huisstijl en website staan als een huis.”

Vastgoed- en projectontwikkelaar

“Het logo voor onze corporate organisatie hadden jullie zo gaaf gemaakt, voor deze nieuwe opdracht schakelen we jullie graag weer in. Dan weten we tenminste dat het goed gebeurt. Onze CEO had geen opmerkingen, een unicum vond hij zelf, dus, goed gedaan!”

Manager Marketing & Communications inkooporganisatie

“Jullie ontwerpen zijn altijd spot on! En het werkt zo lekker relaxed.”

Managing Consultant communicatiebureau

“Ik heb bewondering voor jullie passie en gedrevenheid voor Staet van Creatie, dat spat er vanaf en dat brengen jullie over. De samenwerking met jullie is een aanrader, afspraak is afspraak, duidelijk, direct, creatief, jullie houden de planning op de rit en denken in het belang van de klant.”

Communicatiemedewerker netwerkorganisatie

“Ik wil jou en Ardwin enorm bedanken voor de prettige samenwerking! Het contact verliep fijn en jullie werken snel, vakkundig en leveren altijd ruim op tijd op. Verder gaan jullie heel flexibel en klantvriendelijk om met onverwachte correcties of vragen. Echt heel fijn!”

Projectmanager gemeente Utrecht

Ons team

We creëren kwalitatief hoogstaande ontwerpen die de producten of diensten van onze opdrachtgever op een onderscheidende manier neerzetten.
We maken grafische vormgeving bereikbaar voor iedereen die daar de waarde van inziet.

We geloven in een intensieve samenwerking. Samen komen we tot het ultieme eindresultaat. Innoveren doe je namelijk niet alleen.
Meedenken en inspireren zijn daarbij een must. Creativiteit is daarbij geen meerwaarde, maar een vereiste.

Deze vakmensen werken met inzet, inleving en inspiratie aan jouw project:

Onze vaste kern

Jeske de Jong
Operationeel manager &
Senior projectmanager
info@staetvancreatie.nl
013 889 31 99

Ardwin Poppelaars
Art-director &
Senior grafisch vormgever
ardwin@staetvancreatie.nl
013 889 31 99

Onze partners
(uit hetzelfde hout gesneden)

Michiel Gerbranda
OOGT Digital Creatives
Creatieve merkstrateeg. Brengt merkambities tot leven in hoogwaardige merkstrategieën.

Sander Oord
Social Media Mannetje
Professioneel management van jouw social media kanalen (Facebook & Instagram), ook buiten kantooruren.

Marjolijn Geerts
LijnG
Helpt bedrijven de juiste lijn in hun communicatie te bepalen. Positief kritisch, doelgericht, zonder poespas.

Moniek Bertens
Studio Duotoon
Vormgever en snelheidsduivel op het gebied van DTP werk met een scherp oog voor detail.

Tjeerd de Jong
ARC_studio
Allround Creative, onze schakel tussen 2D en 3D. Specialist in ruimtelijk denken en visualisaties.

Maartje Bertens
Moor Communicatie
Communicatieadviseur/ tekstschrijver. Maakt informatie begrijpelijk, toegankelijk en aantrekkelijk.

Raymond Godding
Godding & Co
Storytelling. Verbindt individuele ervaringen aan gezamenlijke identiteit en zet organisaties in beweging.

Ondernemen vanuit kernwaarden

We werken met bezieling en verbondenheid met ons vak en de vraag die voor ons ligt. En hebben er alles voor over om het doel te behalen.
Dat kan, als elk teamlid het maximale geeft en de persoonlijke doelen en waarden zijn afgestemd op die van onze organisatie.
We staan voor wat we doen en zijn mede daardoor aantrekkelijk voor onze relaties om mee samen te werken.

We ondernemen vanuit 5 gedeelde kernwaarden en daarnaast neemt iedereen zijn eigen aanvullende waarden nog mee de organisatie in.
Voor een nog breder spectrum. Onze gezamenlijke waarden zijn Creatie, Positiviteit, Ontwikkeling, Oprechtheid en Initiatief.

Over ons
Creatie
Het hart van Staet van Creatie. Van niets iets maken. Of dat wat al bestaat nog beter maken, en de wereld elke dag een beetje mooier. Zie wat je nog niet eerder zag, geef het glans en verras je omgeving.
Over ons
Positiviteit
Vier het leven en lach elke dag. Heb voldoening en voel je trots. Vertel een mop of je grootste blunder. Deel je succesmomenten en geniet van wat je doet. Ook, of misschien wel: juist, van de kleine dingen.
Over ons
Ontwikkeling
Stilstaan is geen optie. Ontwikkel jezelf op persoonlijk vlak, ontwikkel in kennis en in kunde. Leer van anderen, van jezelf, van dat wat beter kan. Optimaliseer en creëer kansen. Merk op wat het je brengt.
Over ons
Oprechtheid
Ondernemen vanuit je hart. Staan voor wat je doet, maakt en oplevert. Met aandacht voor je omgeving. Zuiver in de communicatie, transparant, eerlijk en betrouwbaar. Zo zijn wij, zo werken wij.
Over ons
Initiatief
Zet wat in gang met enthousiasme en overtuiging. Zie de kansen en benut ze, of creëer ze. Onderneem actie en zet anderen in beweging. Inspireer. Geef op deze manier meerwaarde aan je werk.

Levensstijl is werkstijl

Staet van Creatie maakt bewuste keuzes in het maatschappelijk betrokken ondernemen. Op onze eigen wijze letten we op onze footprint.

We scheiden ons afval, hebben led-verlichting, onze koffie wordt gemalen van fairtrade koffiebonen en we maken zo min mogelijk printjes op kantoor. Papier helemaal uitfaseren is natuurlijk ondenkbaar in ons vakgebied. Drukwerk inkopen doen we met een zo beperkt mogelijke milieubelasting en we kiezen onze leveranciers daar zorgvuldig op uit.

We komen zo veel als mogelijk is te voet, met de fiets of met het OV naar kantoor en we werken ook vanuit huis, scheelt weer een ritje. Persoonlijke ontwikkeling hebben we hoog in het vaandel staan en een perfecte balans tussen privé en werk is bij ons heel normaal. We maken van onze lifestyle onze werkstijl.
We zijn sponsor van de Tilburgse Badeendenrace, waarvan de opbrengst naar het Ronald McDonald huis gaat, we hebben een convenant met SportSupport (een initiatief van het Sportbedrijf Tilburg) en zijn supporter van Jongeren op Gezond Gewicht Tilburg (JOGG). Ook regionale serviceclubs van Kiwanis dragen we een warm hart toe: Kiwanis Tilburg en Kiwanis Hart van Brabant kunnen op onze steun rekenen door de inzet van menskracht.

Op het gebied van kunst en cultuur zijn we creatief partner van de Biënnale Vught, Biënnale Brabant en Biënnale Veghel. Kunst- en belevenisexposities, georganiseerd door Van Loon Galleries uit Vught.

Ook dát is verantwoordelijkheid nemen. #DatStaet.